VLINDER MEE!

Zaterdag 01 augustus 2015

Vlinders zijn vliegende juweeltjes. Ze dansen in de lucht. Hun kleuren zijn overweldigend. Hun leven een al mysterie. Die pracht willen we van nabij bekijken op de Vlinder Mee namiddag. Iedereen is welkom en er is geen enkele voorkennis verreist.

Je bent welkom om 14 u 30:

  1. Op het Gezellehof, een mooie boerderij in de Axpoelmolenstraat 13 in Kanegem. Samen met Marc en Dirk ga je op zoek naar het koolwitje, de kleine vos, de dagpauwoog en nog veel meer. Vorig jaar werden er op ongeveer dezelfde datum 12 soorten dagvlinders gezien. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren.
  2. In de Vagevuurbossen te Wingene. Afspraak om 14 u 30 aan het kerkje van Wildenburg. Samen met Lowie Lams ga je op zoek naar de vlinders van de bossen en de heide. Een ontdekkingstocht langs de mooiste en vaak onbekende plekjes van de Vagevuurbossen. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren.

Op iedere activiteit kunnen maximum 20 personen mee. Schrijf dus als de gesmeerde bliksem in bij Dirk Willemyns: d.willemyns@telenet.be of je kan hem ook opbellen op 0479 92 21 86. De toegang is gratis voor Natuurpunt leden. Anderen betalen 2 Euro. Goede stapschoenen zijn aanbevolen

Meebrengen: vlindernetje, vlindergids,…

Noël Lievrouw