Nieuw ! Vlees te koop uit onze natuurgebieden

Om een groeiend aantal natuurgebieden te beheren, werkt Natuurpunt zoveel mogelijk  samen met plaatselijke landbouwers. Waar dat niet mogelijk is, schakelt Natuurpunt eigen runderen in om de natuurgebieden te begrazen. Om de kuddes jong en vitaal te houden, verkoopt Natuurpunt elk jaar een deel van de volwassen dieren. Veeakker is het slagersbedrijf waarmee Natuurpunt samenwerkt voor de verkoop van dat natuurvlees. Veeakker stort een deel van de inkomsten door ten voordele van onze natuurprojecten.

Leden van Natuurpunt kunnen dit lekker vlees voortaan ook vier maal per jaar bestellen en in Tielt afhalen.Plaats t.e.m. zondag 22 maart je bestelling via www.veeakker.be en haal deze af op zaterdag 28 maart aan de parking, voorkant station Tielt tussen 13u30 en 13u50. Gedurende 20 minuten zal de koelwagen het (diepgevroren) pakket overhandigen aan de bestellers, zorg ervoor dat je op tijd bent.

Je kunt via Veeakker ook ecologisch gescreende wildgevangen vis kopen. Die vis werd gevangen door de Vlaamse Duurzame Kustvissers met steun van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek.

Hoe bestellen via www.veeakker.be?

Ga naar de webwinkel en kies ‘log in’ > nieuwe gebruiker. Vul je gegevens in, vergeet niet akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en aan te vinken dat je Natuurpunt-klant bent.

Onder de kaart kun je je favoriet afhaalpunt kiezen: klikken in het vakje ’toer…’ en naar beneden scrollen tot je ‘Natuurpunt De Torenvalk’ tegenkomt, afhaalpunt Tielt Stationsplein. Als standaard instellen voor elke bestelling. Registreer, en je krijgt een klantnummer dat je ook per e-mail ontvangt. Nu kan je beginnen bestellen in de webwinkel. Let op, bij het bevestigen van de bestelling opent een nieuw blad en moet je nogmaals bevestigen.

Bij problemen met inloggen of bestellen, contacteer dan info@veeakker.be