Het voorjaarsweekend: de inschrijvingen zijn geopend!

Noteer alvast in je agenda: voorjaarsweekend in Torgny van donderdag 14 tot en met zondag 17 mei.

Bij velen roept Torgny en zijn omgeving mooie herinneringen op. Misschien kennen anderen dit sfeervolle dorpje in het uiterste zuiden van de Gaume dan weer minder goed. Nog anderen hebben wellicht al gehoord over de Gaume – de streek figureert immers in veel nostalgische heldenverhalen uit lang vervlogen tijden die de anciens onder ons met grote graagte ophalen – maar zijn er om de een of andere reden nog nooit geraakt.

Hoe dan ook, voor jullie allemaal organiseren we dit jaar ons traditioneel voorjaarsweekend in Torgny. Ons voorjaarsweekend? Dat staat voor vier dagen samen eropuit trekken om de natuur van een bepaalde streek te verkennen. Van de deelnemers verwachten we geen expertise (al is het mooi meegenomen als je die toch bezit). Interesse in de natuur, veel zin in wandelen en halthouden bij wat zich aandient om van naderbij bekeken te worden, volstaan ruimschoots.

Nieuw dit jaar is dat we als organisatoren voor een thematische invulling kiezen. Meer info hierover vind je binnenkort ook in ons tijdschrift.

Wanneer?

We vertrekken met eigen wagens op 14 mei om 7.30 uur aan het station in Tielt.
Op zondag 17 mei zijn we rond 18.00 uur terug in Tielt.

Prijs?

De deelnameprijs voor leden bedraagt 110 euro. Daarvoor krijg je 3 overnachtingen, alle maaltijden, een hoop natuur, mooi weer en veel ambiance. Niet-leden betalen 27 euro Natuurpunt-lidgeld extra. De kamers tellen 3, 4, 6 of 10 bedden.

Inschrijven?

Op zaterdag 2 mei komen we rond 20.30 uur (na de stuurgroepvergadering) in het Sint-Michielschooltje te Tielt met alle ingeschreven deelnemers samen om de laatste praktische afspraken te maken. Wil je graag mee op weekend? Schrijf dan zeker zo snel mogelijk in bij Marc Lievrouw (0499 51 05 18 of marc.lievrouw@detorenvalk.be) Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om Marc te contacteren!