Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Beste KT’er en NB’er

Na een fantastisch zomerkamp zijn we op zondag 25 september eindelijk terug! Ben je klaar voor een werkjaar vol natuur, buitenspelen en plezier? Kom dan zeker langs op onze startdag! We hebben opnieuw een volledig werkjaar in petto waarin we ons werkingsgebied verder verkennen.

We spreken om 13:30 af aan De Kommel (Generaal Maczekplein 2, 8700 Tielt). Hier eindigt de activiteit ook om 17:00. Ouders die graag een woordje uitleg krijgen over onze werking en de volwassenwerking zijn welkom om 16:30.
Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig. Je kan gewoon aansluiten bij je leeftijdsgroep.

Na de activiteit kan je meteen inschrijven voor het werkjaar. Zowel online als op de startdag zelf.!!!
Opgelet net zoals vorig jaar werken we met een limiet van 20 leden per leerjaar. Leden die vorig jaar reeds lid waren of hun broers/zussen kunnen zich al inschrijven voor het werkjaar vanaf 5 september. Zo ben je zeker dat je komend werkjaar meekan op activiteit.

    Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

    VRAGEN?

    Omdat de spetterende activiteiten veel voorbereiding vragen en afgestemd zijn op het aantal inschrijvingen, is het nodig dat er voor de meeste activiteiten op tijd ingeschreven wordt. Daarom hopen we op jullie begrip bij de regel: wie te laat inschrijft, kan helaas niet meer mee op activiteit. Wie ingeschreven is, krijgt van ons een bevestigingsmailtje.

    Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op