Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Beste KT-NB’ers

Zin in een sportieve, spetterende en spannende namiddag? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Op zondag 10 oktober van 13u30-17u00 gaan de epische Olympische Natuurspelen der KT-NB door in het Sint Pietersveld in Ruiselede. We zoeken nog atleten om onze teams te versterken! Schrijf je sneller in dan Usain Bolt kan lopen en dan zien we je daar!

Concreet: 
We verzamelen om 13:30 aan het Sint-Pietersveld (Brugsesteenweg 128, 8755 Ruiselede). De activiteit eindigt om 17:00 op dezelfde locatie.

Wat moet je meenemen?

 • Stevige (sport)schoenen
 • Water
 • Afvalvrij vieruurtje
 • Kledij aangepast aan het weer

Inschrijven  voor de activiteit kan ten laatste tot vrijdag 8 oktober via de website.
OPGELET: dit is niet hetzelfde als inschrijven voor het werkjaar. Dit is zodat wij weten wie er allemaal aanwezig zal zijn op activiteit.  

Groetjes
De leiding

Klimaatmars

Voor de oudste Natuurbelevers (Oehoe’s en Juvenielen) is er de optie om met een deel van de leiding naar de klimaatmars in Brussel te gaan. We spreken af om 10u15 aan het station van Tielt om samen met onze volwassenenwerking Natuurpunt de Torenvalk de trein richting Brussel te nemen. De leiding die meegaat, zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het kopen van een treinticket.

Inschrijven werkjaar

Vanaf nu moet je lid zijn om deel te nemen aan de activiteiten. Is dat nog niet gebeurd? Dan kan je nog steeds lid worden via onze website. Mocht je vragen hebben omtrent de inschrijvingen, neem dan gerust contact op met de hoofdleiding (info.jeugd@detorenvalk.be).

Vragen?
Dan kan je terecht bij de de activiteitverantwoordelijke An Aël Cassaert

Email:
anael.cassaert@detorenvalk.be

Gsm:
0489 43 54 18

  Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

  VRAGEN?

  Omdat de spetterende activiteiten veel voorbereiding vragen en afgestemd zijn op het aantal inschrijvingen, is het nodig dat er voor de meeste activiteiten op tijd ingeschreven wordt. Daarom hopen we op jullie begrip bij de regel: wie te laat inschrijft, kan helaas niet meer mee op activiteit. Wie ingeschreven is, krijgt van ons een bevestigingsmailtje.

  Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op