Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Hey KT-NB’ers

Hebben jullie zin om na twee jaar wachten Rikolto terug te steunen? Dat kan, want we zoeken nog gemotiveerde leden die ons volgende week willen helpen. Door de huidige maatregelen waren we genoodzaakt de activiteit een andere invulling te geven. In plaats van een volledig verkoopweekend voor Rikolto, organiseren we dit jaar een take-away onder de noemer “Goed eten is een recht”.

Concreet: 
We verzamelen zaterdag 15 januari om 13:30 aan De Kommel. De Activiteit eindigt hier ook om 17:00.
Wat moet je meenemen?
 • Fiets
 • Fietshelm én fluojas
 • Rugzak en/of fietstas
 • Herbruikbare drinkfles
 • Kledij aangepast aan het weer
Inschrijven kan ten laatste t.e.m. vrijdag 14 januari via de website. Opgelet deze activiteit is niet voor kwikstaartjes. 
Ouders die graag nog een maaltijdbox bestellen kunnen dat doen via de volgende link. https://forms.gle/1WFAV97c9WvgRZn97
Wat er precies in de maaltijdbox zit is nog een mysterie. We kunnen wel al vermelden dat de box bestaat uit zowel soep, een hoofdgerecht en dessert. En dat voor de schappelijke prijs van slechts €10 (€7,5 per bijkomende persoon). Alle winst van deze verkoop gaat integraal naar Rikolto.
Groetjes
De leiding

Vragen?

Dan kan je terecht bij Josuah Verschaeve

Email:

josuah.verschaeve@detorenvalk.be

Gsm:

0468 25 72 87

  Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

  VRAGEN?

  Omdat de spetterende activiteiten veel voorbereiding vragen en afgestemd zijn op het aantal inschrijvingen, is het nodig dat er voor de meeste activiteiten op tijd ingeschreven wordt. Daarom hopen we op jullie begrip bij de regel: wie te laat inschrijft, kan helaas niet meer mee op activiteit. Wie ingeschreven is, krijgt van ons een bevestigingsmailtje.

  Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op