Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Juvieteit

Dag speurneuzen!

De laatste activiteit van het jaar is er weer!
Wij nemen dit jaar de rol van juvie terug op ons om jullie een topactiviteit te geven.

Het zal een activiteit zijn met vele ontdekkingen en veel plezier dus kom maar allemaal af!

Zoals altijd is het op het zelfde moment ook opnieuw ons befaamde event RECYKLEREN!
Het perfecte moment voor de lenteschoonmaak in je kleerkast. Heb je nog kleren in je kast liggen die je niet meer draagt en geef je deze graag een nieuw leven? Droom je van een nieuwe outfit voor deze zomer? Of wil je gewoon gezellig iets komen drinken? Dan is RecyKleren echt iets voor jou!

Voor degene die het concept nog niet kennen, leggen we het graag even uit: Verzamel nu alle kleren in je huis die je niet meer draagt. Je kan deze op ons evenement dan gratis inruilen voor kledingstukken die andere mensen binnenbrengen! Op deze manier hoeven we geen kledij weg te gooien en maak je misschien wel iemand anders blij.

Er is ook een terras aanwezig waar je gezellig iets kan drinken en eten. Ook dit jaar hebben we opnieuw een Repair Café, waar je leert om kleine herstellingen uit te voeren, zodat je favoriete kledingstuk niet langer in de kast hoeft te blijven vanwege een afgevallen knoop of een gaatje in je pull.

concreet voor de activiteit:
Het gaat door op 19 mei en start om 13u30. Je mag altijd al vroeger komen om rond te kijken op recykleren dat al open is van 12u30. De activiteit duurt tot 17u00.
Wat moet je meenemen:
 • vieruurtje
 • drinkfles
 • aangepaste kledij
 • goed humeur
 • goede wandelschoenen
Inschrijven kan ten laatste tot zaterdag 18/05 via de website. Concreet voor Recykleren: Wanneer? Zondagnamiddag 19 mei van 12u30 – 18u00. Waar? In de kommel Kan je zelf niet aanwezig zijn, maar wil je toch je steentje bijdragen? Dan kan je je kleren droppen bij ons in het jeugdlokaal. Dit kan vrijdagavond 17 mei van 18u00 tot 22u00. Neem hiervoor contact op met Merel Van den Eynde (0472 47 22 14) of Jits Craynest (0476 69 54 77) Tot zondag!
Vele groetjes
De leiding

Vragen?

Merel 

merel.vandeneynde@detorenvalk.be

0472 74 22 14

Vragen?

Josuah

josuah.verschaeve@detorenvalk.be

0468 25 72 87

  Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

  VRAGEN?

  Schrijf jullie snel in voor deze activiteit!!

  Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op