Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Beste Kleine Torenvalkers en Natuurbelevers,

Een fantastisch nieuwjaar gewenst! Wij beginnen 2019 alvast veelbelovend want ook dit jaar is de eerste activiteit het verkoopsweekend ten voordele van Rikolto, (vroeger Vredeseilanden). Dit jaar vindt dat weekend plaats op 12 en 13 januari. En er kan weer verkocht en gekocht worden op zaterdag en zondagvoormiddag!

‘Eten roert de planeet!’ is de slogan van dit jaar want een betere wereld begint bij ons eten. Meer info via rikolto zelf!

Concreet

We werken de volledige zaterdag, van ’s ochtends tot ’s avonds, in drie shifts. Van 9u tot 12u, van 13u tot 16u en van 16u tot 18u. Ook de zondag wordt er gewerkt in de voormiddag van 9u tot 12u. 
Bij elke shift vertrekken we vanuit het KT-NB lokaal in de Peperstraat 8, te Tielt (eerste verdieping). Na elke shift verzamelen we ook altijd terug in het lokaal.
In de pauzes voorzien de aanwezige leiders onze trouwe helpers van croque-monsieurs en warme chocomelk, zorg dus zeker dat jullie erbij zijn! 🙂

Wat neem je mee:

  • KT-NB T-shirt
  • Warme kledij (soms kunnen we niet binnen staan in de winkels)
  • Muts, sjaal & handschoenen
  • Drinkfles
  • Ongelooflijk veel enthousiasme!

Inschrijven kan tot woensdag 10 januari.
Vermeld bij je inschrijving op welke dag en welke uren je wil komen helpen.

We zijn nog op zoek naar ouders die kunnen helpen met het vervoer naar de winkel en terug en eventueel ook bij het begeleiden van groepjes. Ouders die willen helpen kunnen een seintje geven aan de verantwoordelijken van de activiteit.

Jouw naam (*)

Je email (*)

Activiteit waarvoor je wil inschrijven (*)

Leden die je wil inschrijven (voor- en achternaam)(*)


Optioneel: Vervoer

Kom je met de fiets vanuit Tielt?

janee

Hoeveel kinderen kan je meenemen met de auto (naast je eigen kinderen)

Vanuit welke gemeente vertrek je?

Op welk mailadres of telefoonnummer
kan men jou bereiken?

Opmerkingen:

Velden met een (*) zijn verplichte velden

VRAGEN?

Omdat de spetterende activiteiten veel voorbereiding vragen en afgestemd zijn op het aantal inschrijvingen, is het nodig dat er voor de meeste activiteiten op tijd ingeschreven wordt. Daarom hopen we op jullie begrip bij de regel: wie te laat inschrijft, kan helaas niet meer mee op activiteit. Wie ingeschreven is, krijgt van ons een bevestigingsmailtje.

Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op