Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Dag

De laatste activiteit van het werkjaar staat voor de deur. Deze sluiten we naar goede gewoonte af onder leiding van de juvenielen, jullie nieuwe leiding van volgend jaar!
Hebben jullie zin om nog voor een laatste keer (voor het kamp) een mega gekke namiddag te beleven? Dan hopen we jullie allemaal te zien op zondag 15 mei, want het is JUVIETEIT!

Concreet: 
We verzamelen om 13:30 aan De Kommel. De activiteit eindigt hier ook om 17:30.

Wat moet je meenemen?

 • Vuile kleren (en eventueel ook reservekleren)
 • KT-NB t-shirt, sjaaltje en/of pull
 • Drinkfles met water
 • Afvalarm vieruurtje

Inschrijven kan ten laatste tot 12 mei via de website. 

Groetjes
De leiding

Verloren voorwerpen
Doorheen het werkjaar zijn er af en toe truien, mutsen, drinkflessen etc. achtergebleven op activiteit. Aanstaande zondag zullen deze allemaal worden uitgestald, neem dus zeker mee wat van jou is. Kan je er zondag niet bij zijn? Geen nood, tijdens de kampvoorbereiding (8-10 juli) kan je er de hele dag omkomen.

Gezochte voorwerpen
Op activiteit hebben wij loepenpotjes, zoekkaarten, gidsen uitgeleend aan jullie om te gebruiken. Heb je er nog een thuis liggen? Breng deze dan ook zeker mee naar de activiteit zodat we genoeg studiemateriaal hebben voor op kamp.

Vragen?
Dan kan je terecht bij Elissa van Hoey

Email:
elissa.vanhoey@detorenvalk.be

Gsm:
0494 71 02 00

  Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

  VRAGEN?

  Omdat de spetterende activiteiten veel voorbereiding vragen en afgestemd zijn op het aantal inschrijvingen, is het nodig dat er voor de meeste activiteiten op tijd ingeschreven wordt. Daarom hopen we op jullie begrip bij de regel: wie te laat inschrijft, kan helaas niet meer mee op activiteit. Wie ingeschreven is, krijgt van ons een bevestigingsmailtje.

  Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op