Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

Op deze pagina kan je als lid inschrijven voor de eerstvolgende activiteit. Nog geen lid, maar zou je dat wel graag worden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Dag Van De Natuur

Hallo Kleine Torenvalkers en Natuurbelevers!

Beste vrienden van de natuur,
De eerste feestdagen zijn stilaan in aantocht, maar vooraleer we die beginnen vieren is het eerst tijd voor onze eigen jaarlijkse feest- en werkdag: de Dag van de Natuur. Dit is de dag waarop in heel Vlaanderen door natuurverenigingen zoals wij grote bomenplantacties worden georganiseerd. Ook dit jaar hebben we enkele leuke projecten voor jullie in petto…
Dit jaar planten de KT en de NB bomen aan in het nieuwe Walbos en de Vagevuurbossen. Wij verwelkomen jullie graag op Zaterdag 25 november om mee te helpen, schrijf je dus snel in. Voor degenen die geen volledige dag kunnen komen helpen, is er ook de mogelijkheid om enkel voor de voormiddag of de namiddag in te schrijven.

Concreet:
Voor de Kleine Torenvalk (3de-6de leerjaar): Project Walbos
Waar en Wanneer? Om 9u worden jullie verwacht aan de parking van bloemenzaak De Oude Wal (Ruiseleedsesteenweg 107, Tielt) met een fiets. Om 17u kunnen jullie dan aan de Kommel worden opgehaald. KTers die maar een halve dag kunnen komen kunnen ’s middags opgehaald of afgezet worden op de eerder vermelde parking van De Oude Wal.
Voor de Natuurbelevers (1ste-5de middelbaar): Project Vagevuurbos Wingene
Waar en Wanneer? Om 9u worden jullie verwacht aan de parking van het Rode Kruis Opvangcentrum (Boskapeldreef 6, Wingene), waar jullie dan weer kunnen worden opgehaald om 17u. NBers die maar een halve dag komen worden kunnen hier ook ’s middags opgehaald of afgezet worden.
Voor de Kwikstaartjes (1ste-2de leerjaar): Activiteit in de Kommel
Waar en Wanneer? De Kwikstaartjes worden om 13u30 verwacht voor een eigen activiteit in de Kommel, daar kunnen jullie ook weer opgehaald worden om 17u.
Benodigdheden KT en NB:
 • ENKEL KT: Een fiets (ZEER BELANGRIJK: het planten duurt geen volledige dag. We rijden na het planten in groep naar de Kommel voor een laatste deel van de activiteit)
 • Picknick en vieruurtje
 • Voldoende warme en waterdichte kledij (het kan nat en koud zijn in November)
 • Laarzen of stevige waterdichte wandelschoenen
 • Werkhandschoenen
 • Schop of spade indien mogelijk (we hebben er enkele op overschot, maar lang niet genoeg voor iedereen)
 • Eventueel wat verse kledij
 • Heel veel enthousiasme
Tot dan!!!

Verantwoordelijk:

Milan Vandekerckhove

milan.vandekerckhove@detorenvalk.be

0489 75 71 17

  Er zijn momenteel geen activiteiten waarvoor je kan inschrijven.

  VRAGEN?

  Schrijf jullie snel in voor deze activiteit!!

  Zit je nog met vragen over de inschrijvingen? Neem dan contact met ons op