Coronamaatregelen

CORONAMAATREGELEN

Welke maatregelen neemt onze jeugdbeweging om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Om onze werking zo veilig mogelijk te laten doorgaan dit werkjaar, nemen wij enkele maatregelen om de verdere verspreiding van Corona tegen te gaan. Deze zijn gebaseerd op de regels van de Ambrassade. Kortgezegd zijn er vier kleurcodes die bepalen hoe de activiteit verloopt.

Bron: De Ambrassade

Momenteel geldt de kleurcode rood. Voor onze werking wil dat zeggen dat enkel de activiteiten voor de Kleine Torenvalk (KT) doorgaan. Voor de Natuurbelevers en juvenielen zal er een online alternatief worden voorzien. Verdere info over de invulling van de activiteiten volgt zoals altijd via mail.
De activiteiten voor de KT zullen steeds georganiseerd worden en doorgaan met de nodige corona maatregelen in het achterhoofd. Dit betekent dat alle leiding binnen steeds een mondmasker zal dragen en er op zal toezien dat de hygiëne wordt gehandhaafd. De activiteiten zullen voornamelijk buiten doorgaan en contactspelen worden gemeden. Mogen we daarnaast vragen aan alle ouders om zo weinig mogelijk uit te stappen bij het afzetten en ophalen van uw zoon/dochter en dit te doen indien echt nodig is. De hoofdleiding is de hele week zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Als iedereen deze regels goed opvolgt dan zijn we al een stap dichter bij onze normale werking.

Stevige torenvalkgroeten
De leiding

Heb je nog vragen over de maatregelen?

Contacteer dan de hoofdleiding.