Huiskamerconcert met I Do I Do en Icarus – 6 mei

Stefaan Decroos heeft heel wat watertjes doorzwommen. Ooit stond hij met Land in de finale van Humo’s Rock Rally, later nam hij met I Do I Do een plaat op in de Camp Street Studios in Boston met Chris Brokaw (Come, Codeïne) en Paul Kolderie, die ook bij Radiohead, Pixies en Dinosaur Jr. achter de knoppen stond. Tegenwoordig laat hij solo bloedmooie instrumentale liedjes op je los.

I Do I Do_ Rooftop Observatory Blues: https://www.youtube.com/watch?v=AFcva4lgMq4

Icarus is een ongewoon sextetje, bestaande uit maagdelijke/mannelijke voortwerpselen der mensheid. Deze ‘band’ heeft zijn thuishaven rond de Tieltse regio. Behalve deze info kan je ook een heel mooi lied vinden op deze pagina: https://soundcloud.com/bandicarus

Deze keer is Kris Vandekerkhove onze gastheer. Een prachtige locatie voor een huiskamerconcert. Bij goed weer maken we er een tuinconcert van. Wees welkom in de Hoogstraat 87 in Tielt vanaf 19.30u. De eerste band begint rond 20.30u. Zo krijgen ook stuurgroepers de kans om aan te sluiten voor een heel gezellige avond!

Inschrijven via jeroennaert@hotmail.com OF door 11 euro met de vermelding ‘huiskamerconcert I Do I Do/ Neusbeer’ op onze teampagina te storten. http://expeditienatuurpunt.be/project/6444/story

Een fiscaal attest is mogelijk! Dan krijg je 45% via de belastingen terug. Een gift van 40 euro kost zo maar 22 euro. Handig dus voor wie met 2 komt: het kost je evenveel, maar je krijgt er meer bos voor in de plaats.