Kom jij naar de vrijwilligersavond op dinsdag 16 mei?

Natuurpunt de Torenvalk vzw is op zoek naar extra vrijwilligers. In ons streven naar een beter milieu en natuur in onze regio zijn we actief in een héél wat domeinen. Beheren van natuurgebieden, beleid, soortenbescherming, publieke activiteiten zijn maar enkele voorbeelden.

Onze vereniging heeft vandaag een groot aantal vrijwilligers maar extra hulp is altijd welkom. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Een hobby waarbij je nieuwe mensen leert kennen en tegelijkertijd je kan inzetten voor het goede doel ? Kom dan zeker af naar onze vrijwilligers info avond op dinsdag 16 mei in Tielt. We stellen onszelf voor en kunnen samen, geheel vrijblijvend, zien waar je kan bijdragen volgens eigen interesse en mogelijkheden.

Locatie CM zaal, Oude Stationsstraat 12, Tielt om 20u00

Meer info secretariaat 051 40 46 96 of voorzitter@detorenvalk.be

WIE ZIJN WE?

Natuurpunt de Torenvalk beschermt en verbetert de natuur en het milieu in de regio Ardooie, Dentergem, Lichtervelde, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt, Wielsbeke en Wingene.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie, door vrijwilligers gedragen, die er naar streeft overgebleven én nieuwe natuur, landschappen en open ruimte te ontwikkelen om zo de levenskwaliteit voor mens en natuur te versterken, dit zowel in landelijk als stedelijk gebied.

Als vereniging dragen we respect voor iedereen, vriendschap tussen leden en democratisch genomen beslissingen hoog in het vaandel. Samenwerking met partners is een extra sleutel naar succes. We ambiëren een ruimer draagvlak voor meer natuur, een beter leefmilieu en een duurzame samenleving voor iedereen. Als vereniging, door vrijwilligers gedragen, dragen we respect voor iedereen, vriendschap tussen leden en democratisch genomen beslissingen hoog in het vaandel. Samenwerking met partners is een extra sleutel naar succes. Ze ambieert een ruimer draagvlak voor meer natuur en een beter leefmilieu voor iedereen.

Afbeelding: Jan Himpe