Vacanatures

Vaca(na)tures

Natuurpunt De Torenvalk is een vriendenvereniging die gedragen wordt door vrijwilligers. Voor ieder valt er wel wat te beleven. Van vlinderinventarisaties tot paddenoverzet en van exoten kappen tot pintjes tappen. Iedereen kan een steentje bijdragen.

Maak kennis met alle aspecten van onze vereniging en hoe jij ons kan helpen in onze vrijwilligersbrochure.

Heb jij ook zin om vrijwilliger te worden? Vul het interesseformulier in op de rechterkant.

Momenteel zijn we actief op zoek naar mensen voor deze taken.

Helpende handen voor het Walbos

Zoals je wellicht al vernomen hebt heeft de Torenvalk een nieuw natuurgebied in Tielt verworven: het Walbos. Dit 14 hectare grote gebied wordt vanaf nu beheerd, in eenvoudige woorden: onderhouden, door onze vereniging.
Het Walbos bestaat uit een mozaïek van graslanden, houtkanten, poelen en bomenrijen. En pareltje dat onze zorg verdient.

Wil je graag hieraan mee werken, mee denken, mee beslissen? Wil je graag de handen uit de mouwen steken of fauna en flora inventariseren of in het gebied gidsen of gewoon erbij zijn? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende verkenning van het nieuwe gebied.

Deze verkenning gaat door op zaterdagvoormiddag 04 juni om 9 u 00. Afspraak op de parking van de gekende bloemenzaak “De Oude Wal” in het begin van de Axpoelmolenstraat. De rondleiding duurt anderhalf uur en achteraf word je een drankje aangeboden.

Laarzen aanbevolen. Einde van de activiteit om 11 u 30.

Inschrijven kan bij Noël Lievrouw: noel.lievrouw@detorenvalk.be

Iedereen welkom!

Verantwoordelijke communicatie

Met de Torenvalk zetten we in op verschillende communicatiekanalen: driemaandelijks tijdschrift, maandelijkse nieuwsflits, Facebook, pers… Als verantwoordelijke communicatie stem jij de verschillende kanalen op elkaar af en ondersteun je de vrijwilligers bij hun taak hierin. Je krijgt ondersteuning van de secretariaatsmedewerker.

> Bekijk de volledige vrijwilligersvacature hier

Verantwoordelijke ledenadministratie

Onze vereniging telt ondertussen zo’n 1800 leden. Als verantwoordelijke van de ledenadminstratie beheer je ons ledenbestand en moedig je de leden aan om hun lidmaatschap jaarlijks te hernieuwen. Daarvoor werk je leuke acties uit.

Je krijgt de ondersteuning van de ledenadminstratie van Natuurpunt nationaal en de secretariaatsmedewerker.

> Bekijk de volledige vrijwilligersvacature hier

Ledenwerver en/of promo teamlid

Durf je iemand aan te spreken? Vind je het heerlijk om onze ‘groene boodschap’ te brengen?

Je hebt enkele dagen per jaar vrij om op onze activiteiten aan de promostand leden te werven of actief promo te voeren. Als ledenwerver laat je de vereniging letterlijk groeien. Als promo teamlid lanceer en bespreek je nieuwe ideeën en werk je mee aan de concrete uitvoering.

Hoe meer leden, hoe meer draagvlak voor meer natuur in de Tieltse regio.

Interesse? Contacteer secretariaat@detorenvalk.be of 051 40 46 96

Deze vacanatures niet meteen wat je zocht?

Uiteraard ben je ook voor heel wat ander vrijwilligerswerk van harte welkom bij ons! Vul gerust het formulier in op de rechterkant en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Interesse?

Wil je graag vrijwilliger worden bij Natuurpunt De Torenvalk?

Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte