Wij koken voor goed eten

We koken een driegangenmenu die te volgen is via livestream op Facebook! Tune in op zaterdag 16 januari 2021.

Elk jaar organiseren we met de Kleine Torenvalk en Natuurbelevers  in januari een inzamelactie ten voordele van Vredeseilanden-Rikolto in Tielt en omstreken. In normale omstandigheden verkopen we dan Rikolto-gadgets aan winkels, markten en pleinen.
Door corona kan dat helaas dit werkjaar niet doorgaan. Maar we laten ons hoofd niet hangen en kwamen op een geweldig alternatief. Namelijk een livestream, waarin we online een kookworkshop aanbieden die jullie live kunnen meevolgen. We zullen een driegangen gerecht samen met jullie klaarmaken.

Tijdens de livestream kunnen jullie vragen en opmerkingen sturen waar zij of een chef-kok zullen op antwoorden.
Ons idee trok de aandacht van Rikolto-Vredeseilanden Nationaal. Zij zijn bereid hun livestream rechtstreeks te delen op hun facebookpagina met meer dan 10 000 volgers.
Voor onze livestream kunnen we gebruik maken van de professionele keuken van het restaurant El Parador in Tielt. Ook krijgen we steun van Vzw Wop-Bokaal en boerderij t’Oostgoed, die ons bijstaat met ingrediënten.
Op die manier hopen ze om zoveel mogelijk donaties te verzamelen, om Rikolto zo goed mogelijk te steunen ondanks het vreemde jaar.

> Volg de livestream via Facebook 16/01/21 om 16u

> Meer info over de actie