Werkweekend Vagevuurbossen 3-4 september

Net als vorig jaar organiseren we een werkweekend in de Vagevuurbossen; ditmaal in het eerste weekend van september (dit is 3 en 4 september)!

Kleine Torenvalkers, Grote Torenvalkers en zelfs alle niet-Torenvalkers zijn dit jaar uiterst welkom op onze 4 halve werkdagen.

Wederom is er voor de lustigste werkers overnachting mogelijk en wordt er ook telkens een ontbijt, middag- en avondmaal voorzien.

Uiteraard moet de boog ook niet altijd gespannen staan. Er wordt daarom ook gezorgd voor nog wat randactiviteiten. Zo valt er onder andere ’s avonds telkens nog iets te zien of te beleven (wandeling, nachtvlindervallen, poelenonderzoek,…) en voor we onze tenten opzoeken kunnen we samen nog gezellig nagenieten bij een knetterend kampvuur.

Nog even wat concreter:

Het werkweekend start vrijdagavond 2 september met het eerste kampvuur voor de geïnteresseerden en eindigt maandagochtend 5 september na het ontbijt.

Werkmomenten in de voormiddag zijn van 9h tot 12h en in de namiddag van 13h tot 16h.

Mensen die zeker eens willen langskomen of er zelfs het ganse weekend bij willen zijn: geef graag een seintje op één van onderstaande mailadressen met vermelding wanneer je komt, of je al dan niet blijft slapen en met hoeveel personen.

Voorafgaandelijk ontvangen jullie dan nog een mail met wat concretere afspraken.

Hopelijk tot dan!

colpaert.sander@gmail.com
lowielams@gmail.com