Verkoop zwamzakken

Tweede keer, goede keer. Na een half gelukte lancering van onze zwamzakken, proberen we het 6 maanden later nog eens opnieuw!

Na de traditionele T-shirts en coole patches, biedt jullie plaatselijke jeugdbeweging nu nog een derde item aan waarmee jullie kunnen pronken bij je vrienden: uw applaus voor onze zwamzakken! Deze creatie werd mogelijk gemaakt door het talent van de leiding.  

KT-NB’s huiskunstenares Freya heeft de afbeelding immers zelf getekend: geïnspireerd door het schoon van de herfst in de Antwerpse parken en na veel getwijfel over inktzwammen, eekhoorntjesbrood, gordijnzwammen en tonderzwammen, was het ontwerp er eindelijk. De symboliek kon niet mooier zijn: twee zwammetjes naast elkaar. Om kwaliteit te garanderen, hebben we gekozen voor extra zwaar katoen. Wees dus niet bang om gepakt en gezakt te  zijn, en de zakken te gebruiken voor grotere en zwaardere aankopen. Naast duurzaam zijn de zakken  trouwens ook 100% biologisch.

Je hoeft niet al te diep in je zak te schrapen: voor een verleidelijke  prijs van 5 euro word je de trotse bezitter van een zwamzak (en wees gerust, bij ons zul je geen kat in een zak kopen). Het beste van al is dat je met de aankoop van een zwamzak er niet alleen hip en  trendy bij loopt, maar doe je ook nog eens een duit in het zakje voor de werking van je favoriete  jeugdbeweging!  

Benieuwd? Voor één keer mag je je neus in andermans zak(k)en steken: stuur een berichtje naar iemand van de leidingsploeg! 

Wie?
KT-NB 

Wat?
We verkopen zwamzakken!

Quanta costa?
5 euries 

Hoe?
Stuur een berichtje naar een leider  voor een bestelling of mail je bestelling naar jeugd.detorenvalk@gmail.com. De levering zal gebeuren vanaf 18 oktober 2020.
Het is ook mogelijk om de zwamzak na de activiteit van 18 oktober 2020 te kopen.