Streek- en wandelgids: Bewegen langs trage wegen

Bewegen langs trage wegen is een streek- en wandelgids die 14 zorgvuldig uitgestippelde wandelingen bundelt met een afstand variërend van 5 tot 13 km. De gids is een uitgave van Natuurpunt De Torenvalk vzw waarin alle 10 gemeenten uit het werkingsgebied aan bod komen.

In deze 196 pagina’s tellende uitgave ontdek je vaak onbekende wandelwegen, charmante natuurstukjes, verrassende open ruimten of uniek erfgoed …

De rijk geïllustreerde streek- en wandelgids met tal van originele foto’s en kaartmateriaal in kleur is een must voor natuurliefhebbers, wandelaars en genieters

Leden Natuurpunt: 12 euro              –             Niet-leden: 17 euro

verzendingskosten: 4 euro PROMOTIE, bestel voor 30 juni 2023 en krijg de gids gratis thuis (in Tielt, Ruiselede, Wingene, Wielsbeke, Oostrozebeke, Meulebeke, Ardooie, Dentergem, Lichtervelde en Pittem) geleverd door onze vrijwilligers!

Vul het formulier in en schrijf het juiste bedrag over op onze rekening IBAN BE76 4679 1955 1195. Vermeld zeker ook jouw adres. Ben je lid? vergeet dan zeker niet jouw lidnummer te vermelden, dat vind je op de keerzijde van jouw lidkaart van Natuurpunt of op de adresklever van jouw tijdschrift.

OPGELET: de bestelling komt niet door zolang er niet is overgeschreven. Zorg ervoor dat alle gegevens zijn vermeld. 

Het gratis leveren wordt door vrijwilligers gedaan, dit kan even (7 tot 10 dagen) duren maar zij brengen uw gids zo snel mogelijk tot bij u.