Adverteren in ‘De Torenvalk’

Jouw advertentie in ons ledentijdschrift? Het kan!

De Torenvalk vzw is een afdeling van Natuurpunt en een door de  overheid erkende regionale milieuvereniging en is werkzaam in de Tieltse regio. Meer bepaald in de fusiegemeenten, Ardooie, Pittem, Wingene, Ruiselede, Tielt, Oostrozebeke, Meulebeke, Dentergem, Wielsbeke en Lichtervelde.

We werken in dit gebied actief samen met Natuurpunt vzw en zijn lid van de Bond Beter Leefmilieu. Wij zetten ons elke dag opnieuw in voor het behoud en de verbetering van het leefmilieu in de Tieltse regio… En dat op onze Dag van de Natuur, op de werkdagen in onze natuurgebieden, enz..                                                                                                             Biodiversiteit, rationeel energieverbruik, meer natuur in eigen streek, een krachtig milieubeleid,… zijn voor ons belangrijke thema’s.

Ons tijdschrift, dat in 2017 zijn 40ste jaargang kent, is in al die jaren geëvolueerd naar een inhoudelijk sterk en stijlvol tijdschrift. ‘De Torenvalk’ verschijnt 4 maal per jaar en wordt gelezen door meer dan 1500 leden-gezinnen.

Een advertentie in ‘De Torenvalk’ bereikt,zeer gericht, potentiële klanten.

U kan ons bij de verdere positieve evolutie van ons tijdschrift helpen door het plaatsen van een advertentie. Het is voor onze vereniging een zeer gewaardeerde financiële ondersteuning. Adverteren in ‘De Torenvalk’ biedt de gelegenheid om uw bedrijf in de verf te zetten bij een publiek met uitgesproken interesse voor natuur en milieu.

> Lees alle info