Een nestkastje in je tuin?

Straks zie je en voel je de dagen lengen. In de tuin hangen de mezen en mussen nog altijd rond, zeker als je ze bijvoedert. Iedereen kent de kleurrijke pimpel- en koolmezen die met hun drukte een bron van plezier kunnen zijn. Maar het zijn niet alleen mooie maar ook bijzonder nuttige beestjes die met hun onverzadigbare honger naar insecten je tuin dagdagelijks inspecteren. Maar ook de mussen zijn niet weg te denken in een levende tuin. Zij hebben het moeilijk. Je kan helpen. Wie een nestkast uithangt voor deze vogels combineert dan ook het aangename aan het nuttige.

Je wil een nestkast? 

Wij zorgen er graag voor. Meer zelfs: we leveren die aan huis!

Vanaf 10 januari kan je via het formulier onderaan deze pagina bestellen. Ze zullen bij je thuis geleverd worden op een zaterdag in januari of februari naar keuze. We hebben 2 soorten in de aanbieding:

  1. Nestkast voor koolmees. Met een opening van 30-32 mm. zijn deze kasten ideaal voor onze grootste mees. Maar ook de huismus en de ringmus maken er graag gebruik van.
  2. Nestkast voor pimpelmees: Met een opening van 26-28 mm zijn deze nestkasten perfect geschikt voor deze kleine mees.

Praktisch: de nestkasten kosten 15 Euro per stuk en zijn vervaardigd uit stevige multiplex.(FSC gelabeld) Ze zijn 25 cm hoog en 15 cm breed. Ze gaan open aan de achterkant en kunnen zo gereinigd worden.
Ze worden gratis bij je thuis geleverd met een handleiding en het nodige materiaal om ze op te hangen. Je betaalt bij levering. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de uitbreiding van de Vorte Bossen.

Bestel je nestkast

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw gemeente (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Aantal nestkastjes voor een koolmees

Aantal nestkastjes voor een pimpelmees

Delen


Volgend bericht


Herabonneer en win!